• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Žena iz Novog Sada ukucala "COCO Travel" u Guglu i život joj se totalno promenio: Ovo možete i vi da uradite

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kuba, Dominikana, Meksiko, Sejšeli, Maldivi, Mauricijus, COCO Travel je pravi izbor ljudi iz Srbije i regiona kada su daleke destinacije u pitanju

  • 0
Kuba Foto: Freepik

Kada je Milica iz Novog Sada ukucala COCO Travel u Guglu, dobila je neverovatnu šansu da uživa u najmoćnijim i najekskluzivnijim destinacijama širom sveta – poput Sejšela, Mauricijusa, Kube, a po najpovoljnijim cenama. Evo o čemu je zapravo reč.

-Mi smo mala agencija specijalizovana za individualna putovanja. Na tim putovanjima smo imali oko 2500 zadovoljnih putnika od osnivanja (ne računam putnike koji su kupili samo avio karte). Kreiramo putovanja prema željama putnika po najboljem kvalitetu i po trenutno najpovoljnijim cenama - počinju neverovatnu priču iz COCO Travela.

Kako kažu, najneobičnija avantura počela je sa jednom Milicom iz Novog Sada koja je samo znala da želi da ode na Sejšele, ali joj nisu odgovarali termini ni cene koje su nudile druge agencije.

Sejšeli Foto: Freepik

-Milica je za "COCO Travel" čula od drugarice koja je s nama išla na Kubu, tako nas je pozvala da joj organizujemo putovanje. Individualna putovanja funkcionišu tako što putnici mogu sami da odaberu datum putovanja, dužinu boravka, smeštaj, avio prevoz i transfer za željenu destinaciju. Mi rezervišemo sve te usluge preko najvećih evropskih turoperatera. U toku putovanja putnici uvek imaju podršku lokalnih agencija (za sve vrste asistencija i informacija) - pričaju iz COCO Travela.

Kako datumi nisu bili fiksni, jer nisu grupna putovanja, Milica je lako pronašla željenu destinaciju, pa otišla na nezaboravnu avanturu po zaista povoljnim cenama.

-Nakon toga nam se javila sa idejom da ode na Kubu, ali da bude pristupačnija ponuda od one koju nude druge agencije. I tu smo se potrudili, sve smo organizovali kako je želela, njeno je bilo samo da ponese pasoš i kofer. Potom je išla na Mauricijus. Sa svakog putovanja nam je poslala i fotografiju sa porukom da su joj dve reči iz imena naše agencije promenile život. Ona uvek napiše "COCO mi je na odmoru? Savršeno!" - kažu iz COCO Travela, uz dosetku da je to postala interna šala u agenciji…

Destinacije koje ne smete propustiti:

Dominikana

Sinonim za vrhunski odmor i iskonsko uživanje. Dominikanska republika je pravi tropski, karipski raj za najveće hedoniste! Zemlja Merengue plesa, ruma, tompusa i večitog optimizma. Sa svojim dugim, peščanim plažama, prepoznatljivo visokim kokosovim palmama, tirkizno-plavom bojom mora i nestvarnim morskim zvezdama na rajskom ostrvu Saona – pravi je biser Kariba.

Dominikana Foto: Freepik

Mauricijus

Ovo ostrvo u obliku bisera sinonim je za pravi tropski užitak. Zemlja večnog sunca, džinovskih kornjača, peščanih dina, bujne tropske vegetacije, spektakularnih vodopada i nadasve zemlja beskrajno dugih peščanih plaža sa peskom mekim poput pudera i nestvarno tirkiznom bojom okeana. Prirodni fenomen koji možete videti samo tokom ovog putovanja sa COCO travel agencijom jeste "Obojena zemlja" – pesak na kojem se prelama sedam različitih boja.

Mauricijus Foto: Freepik

Kuba

Pravi tropski raj za najveće hedoniste! Zemlja ljubavi i salse, uvek nasmejanih ljudi, zemlja ruma, tompusa i najboljih koktela na svetu! Sa svojim dugim, peščanim plažama i nestvarno tirkiznom bojom mora, pravi je dragulj Kariba. Iskombinujte autentični šarm Stare Havane sa rajskim plažama Varadera i zaplešite salsu sa COCO Travel!

Kuba Foto: Freepik

Maldivi

Tamo gde počinje raj. I to kakav raj! Egzotika Indijskog okeana koja ostavlja bez daha! Ova nestvarno lepa maldivska ostrva sunce obasjava tokom cele godine. Kristalno čisto azurno plavo more, duge, peščane plaže s bajkovitim zalascima sunca koji ostavljaju bez daha kao i luksuzni hotelski rizorti, učinili su da Maldivi postanu omiljeno utočište za hedoniste i jedna od najtraženijih destinacija. Otvorite rajska vrata i zakoračite u svet beskrajnog plavetnila, najfinijeg, svetlucavo belog peska i večnog sunca sa COCO Travel!

Maldivi Foto: Freepik

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja