• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Avantura na vodi idealna za praznični beg iz grada! Oaza luksuza u srcu prirode lek za vas!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Priželjkujete beg u divljinu? Želeli biste i adrenalin, ali i udobnost? Verujete da u nekoliko dana nije moguće uklopiti susret lepote prirode i komfor modernog smještaja? Avantura se može naći na svega nekoliko sati od Beograda

  • 0
Trio Lux Resort Foto: Promo/ Trio Lux Resort

Tik uz obalu reke Tare, osim luksuzog odmora čeka vas neverovatno adrenalinsko iskustvo u srcu prirode.

Nije reč samo o običnom odmoru. Okruženi planinskim vrhovima i zelenim šumama, gosti se bude svako jutro uz zvukove reke Tara, a okruženje i sadržaji Trio Lux Resorta nude dane ispunjene izazovima i osećajem slobode.

Svakako najuzbudljiviji momenat boravka definitivno je rafting na reci Tari. Osećaj silaska niz brzake i osvajanja valova pruža adrenalin i osećaj živosti koji se pamti! A iskusni vodiči sve vreme brinu o sigurnosti učesnika, pa se bezbrižno možete prepustiti zabavi.

Trio Lux Resort Foto: Promo/ Trio Lux Resort

Savršen spoj prirode, avanture i udobnosti

Ipak, u Trio Luxu nije reč samo o raftingu. Resort nudi raznolike aktivnosti za sve uzraste - bilo da se radi o planinarenju, kanjoningu ili istraživanju nacionalnog parka Sutjeska. Osim već predloženih programa, mašti posetilaca se ostavlja da sami osmisle željeni aranžman.

Nakon ispunjenog dana, gosti se mogu opustiti u udobnosti svojih bungalova, uživati u kupanju u otvorenim bazenima, otkrivati ukuse specijaliteta ​​lokalne kuhinje ili se prepustiti miru i tišini prirode koja ih okružuje.

Uživanje u luksuznim smeštajnim jedinicama koje su opremljene svim modernim pogodnostima, pružajući vam udobnost dok istražujete divljinu oko sebe, podrazumeva se.

Trio Lux Resort Foto: Promo/ Trio Lux Resort

Ekstremna avantura na vodi - da vaš tim bude jači i složniji

Trio Lux Resort čest je domaćin korporativnih tim bildinga jer nudi prostor za seminare, skupove, konferencije svih vrsta i edukacije, sa obezbeđenim Wi-Fi i opremom za prezentacije, a što je najvažnije pruža mogućnost izbora atraktivnih i avanturističkih aktivnosti za svaki tim - rafting Tarom, kanjoning kroz kanjon reke Hrčavke, pešačku turu do Trnovačkog jezera, obilazak prašume Perućica…

Trio Lux Resort Foto: Promo/ Trio Lux Resort

Dva hektara zelene travnate površine omogućavaju organizaciju i mnoštva sportskih igara i nadmetanja. Na raspolaganju su teren za odbojku, stoni tenis, stoni fudbal , pikado…Večernje žurke uz živu muziku i druženje u restoranu uz bazen ili otvoreno ognjište se podrazumevaju.

Ako tražite mesto gde se susreću ljudi željni pustolovine Trio Lux Resort - rafting Tara je nezaobilazna destinacija - iskusićete nezaboravan boravak u srcu prirode i ostati očarani lepotama ovog jedinstvenog kraja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja