• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sestra rodila decu svom bratu i njegovom dečku: On leži u krevetu kao da se tek porodio i prima bebu na grudi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije jasno ko je od očeva dao genetski materijal

  • 2
Joseph Hughes Foto: Instagram/@josephryanwayne

Nejtan i Džozef Hjuz, gej par iz Dalasa, zatražio je pomoć dve žene kako bi mogao da ima svoje potomstvo. Da bi dobili decu, jedna od njihovih prijateljica, koja se u video-snimku objavljenom na društvenim mrežama pominje kao "tetka Kortni", donirala je svoje jajne ćelije, dok je tetka Brijana, Džozefova rođena sestra, zapravo bila surogat majka, koja je nosila i rodila bebe, unapred nazvane Dilan i Kajl.

Nije jasno ko je od očeva dao genetski materijal, ali ono što treba znati jeste da je njihova biološka majka žena koja je dala jajne ćelije, u ovom slučaju Kortni, dok je Brijana iznela trudnoću sa njenim jajnim ćelijama.

Ova priča dobila je svoj epilog posle Brijaninog porođaja, kada je jedna od beba stavljena na Džozefove grudi. Ono što je razbesnelo korisnike društvenih mreža jeste činjenica da našminkani muškarac, sa dugačkom plavom kosom leži u bolničkom krevetu i na svoje grudi prima bebu; da sve izgleda kao da se on tek porodio.

I to nije sve - fotografije sa velikog dana prikazuju Nejtana kako gura Džozefa u invalidskim kolicima, kao se zaista on tek porodio, a da je partner došao da mu pomogne, pruži podršku i vidi decu.

Ako je sudeći po komentarima ispod snimka Džozefa koji prima bebu na grudi, korisnicima mreža je osim bizarne scene zasmetalo još i to što je beba sve vreme plakala i drhtala. Poručili su Džozefu u komentarima da beba treba da bude sa ženom koja ju je rodila.

Ipak, surogat majčinstvo tako ne funkcioniše. Oni koji će bebi biti roditelji tik nakon porođaja mogu da vide svoju bebu, a i njima je obezbeđena soba i krevet.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Beba liči na Ražnatoviće": Prva Veljkova izjava nakon rođenja sina Isaije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba

Komentari

  • Auu

    17. maj 2024. | 18:38

    Bolesti,strašno.

    Podelite komentar

  • Danko

    18. maj 2024. | 10:46

    Prelepo! Neka je sa srećom!

    Podelite komentar