• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona ima 32 godine i 10 sinova: Rađala je u nadi da će dobiti ćerku

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rodila ju je kada je skoro izgubila nadu da će biti devojčica

  • 0

Jalansija Rosario (32) je majka 11 dece. Otkrila je da je nastavila da ostaje trudna u nadi da će jednog dana dobiti ćerku. Posle 10 dečaka i 15 godina, Jalansija je konačno dobila svoju devojčicu iz snova, Anđelitu.

Anđelita je stigla u dom mame Jalansije i tate Majkla posle dečaka Džamela, Majkla Juniaora, Anđela, Giminija, Armanija. Prinsa, Sinsera, Khaza i Kaira.

U video-snimku objavljenom na društvenoj mreži Jalansija se vidi kako srećno pleše sa svojim novim blizancima u nosiljci za bebe. Nakon što je video postao viralan, Jalansija je objavila prateći snimak na kojem je njena devojčica sa popularnim zvukom Kortni Kardašijan u pozadini.

Audio kaže: „Čim sam upoznala svoju ćerku, ne mogu ni da verujem da izgovaram reči ’moja ćerka’, bio sam tako zaljubljena u nju i ona je jednostavno savršena.

Međutim, Jalansija priznaje da je pre nego što je saznala da očekuje blizance, skoro izgubila nadu da će imati devojčicu.

- Nisam imala nade dok nisam saznala da sam tada imala dve šanse, a onda sam znala 100 odsto - rekla je ona, odgovarajući na komentar pratioca.

- Uvek sam govorila da bih imala blizance da bih imala svoje devojčice, jer u mojoj porodici imamo puno blizanaca, i bila sam u pravu - rekla je ona.

Pošto je njen san ostvaren, Jalansija je rekla da želi još jednu devojčicu kako bi Anđelita imala sestru.

- Toliko dece me je naučilo da roditeljstvo nije stvar koja odgovara svima. Ono što funkcioniše za jedno dete, ne mora nužno da funkcioniše i za druge, pa je važno da nastavite da učite i rastete. Ne mogu da prebolim koliko brzo moja deca rastu ovih dana, ali slušajte, provedite malo vremena sa svojim bebama jer će vas one voleti besplatno - navela je Jalansija u jednom od svojih "Instagram" postova.

U komentarima je mnoštvo reakcija, većinom pozitivnih, ali ima i onih koji smatraju da ova mama nije sasvim fer prema njenim sinovima, piše Kidspot, a prenosi "News.com.au".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Roditeljstvo u fokusu: Kako neusaglašenost roditelja u vaspitanju utiče na dete

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba