• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kalifornijski vatrogasci iz zida porodične kuće izbavili zaglavljenog psa: Incident završio i na televiziji

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spasioci razbili zid da bi izvukli radoznalog dvogodišnjeg kućnog ljubimca koji je dva sata bio priklješten ispod kade

  • 0
Pas zaglavljen u zidu Foto: Printskrin/Facebook/Orange County Fire Authority

Ekipa kalifornijskih vatrogasaca provela je Dan majki spasavajući jednog kućnog ljubimca iz zida porodične kuće! Porodica ovog psa pozvala je vatrogasce nakon što se pas po imenu Fej zaglavio u zidu njihove kuće u gradiću Garden Grouvu u Kaliforniji, gde je proveo više od dva sata. Fej se našla u ovom tesnacu u koji se uvukla kroz vrata za pristup vodovodnim cevima, piše People.

Video zapis koji je vatrogasna uprava okruga Orindž podelila na Fejsbuku zabeležio je radostan trenutak kada su vatrogasci oslobodili Fej iz zida. Na snimku se vide spasioci kako čekićima pažljivo probijaju rupu u zidu iza koga je bila Fej.

Kada je rupa postala dovoljno velika, Fej je gurnula glavu iz nje, a vatrogasci su razbijali okolni deo zida kako bi proširili otvor.

Isprva je delovalo da Fej ne želi da izađe iz zida, ali nakon što je dobila malo ohrabrenja i prostora, ona je izašla.

Fej se uvukla u zid kroz mali ulaz za vodovod i bila je zaglavljena ispod kade dva sata. Kad su je vatrogasci oslobodili, Fej je pokazala koliko je srećna, jer je videla prijateljska lica vatrogasaca i članove porodice.

Ovo su objavili i vatrogasci okruga Orindž na Fejsbuku. Kako kažu, Fej verovatno planira novi nestašluk i možda će je ekipa spasilaca ponovo videti.

Spasioci Fej i njena porodica gostovali su na TV gde su pričali o ovom incidentu. Jedan od Fejinih vlasnika, Džulijan Ngujen, kaže da je pokušao da izvuče psa iz zida pre nego što je pozvao vatrogasce.

Pas zaglavljen u zidu Foto: Printskrin/Facebook/Orange County Fire Authority

"Gurao sam ruku, klečao i pokušavao da dohvatim Fej koja je već bila duboko u rupi", kaže Ngujen. Vatrogasac Hektor Himenez kaže da su spasioci koristili termovizijsku kameru da bi locirali psa, a Fejin drugi vlasnik, Dat Ngujen, pohvalio je vatrogasnu službu koja je dala sve od sebe da spase radoznalog psa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari