• 0
 ≫ 

Pas sa hendikepom raznežio Ameriku: Postao je maskota poznate fabrike čokolade

 ≫ 

Poručnik Dan donosi čokoladna uskršnja jaja

  • 0
Poručnik Dan Foto: screenshot/instagram.com/lieutenant_dan_the_twc

Kedberi je kompanija koja je popularnost širom sveta stekla proizvodnjom čokoladnih uskršnjih jaja. Organizovali su konkurs i pronašli novu maskotu firme.

Kompanija je posle nekoliko audicija širom SAD izabrala dvonožnog lovačkog psa po imenu Poručnik Dan. Pas u kolicima će ove godine nositi titulu "Uskršnjeg zeca".

Poručnik Dan tokom snimanja nosi velike ružičaste uši. Prethodno je prevazišao brojne nevolje i osvojio simpatije ljudi širom SAD. Rođen je sa deformietom zadnjih šapa koji je uzrokovao amputaciju nogu. Na konkursu je pobedio u konkurenciji brojnih kućnih ljubimaca, kao što su hrčak, lama i patka, piše CNN.

Dan je izabran zahvaljujući živahnosti koju pokazuje uprkos invaliditetu. Skače poput uskršnjeg zeca, a njegova energija je zadivljujuća.

- Poručnik Dan je primer strasti i borbenosti koja je neophodna da bi se savladale najveće životne prepreke - kaže brend menadžer Kedberija Itan Mandel.‚

Lora Veber iz Ohaja udomila je psa kada je imao pet meseci. Ime je po liku iz filma "Forest Gamp" kome su amputirane noge. Pas za kretanje koristi kolica, a toliko je aktivan da mu nekada nisu potrebna.

- Poručnik Dan ne zna za svoj hendikep. Samo zna da ima predivan život i svakog dana uživa u njemu - kaže vlasnica.

Nova zvezda SAD pojaviće se u reklami kompanije, a njegova porodica postaće bogatija za 5.000 dolara.

Video: Niko nije želeo pinča bez šapica. On je spasio i usrećio za ceo život

(N. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari