• 1
 ≫ 

Ovaj pas je pravi borac: Posle nesreće je naučio da hoda kao čovek i ništa ne može da ga zaustavi

 ≫ 

On je sasvim iznenadio svoje vlasnike kada su ga jednog dana videli kako se šeta po kući na zadnjim nogama, uspravljen, kao čovek

  • 1
pas Dekster Foto: Printskrin/ TIKTOK/ @DEXTERDOGOURAY

Ovaj pas po imenu Dekster je, kada ga je udario auto, morao da prođe kroz pet operacija i dugu rehabilitaciju kako bi ponovo hodao. Njega ništa ne može da zaustavi.

On je sasvim iznenadio svoje vlasnike kada su ga jednog dana videli kako se šeta po kući na zadnjim nogama, uspravljen, kao čovek, prenosi Miror.

Šestogodišnji pas je, nakon svega što je prošao, postao zvezda na društvenim mrežama, sa čak 634,6 hiljada pratilaca na platformi TikTok.

U jednom od video klipova, može se videti kako Dekster silazi niz stepenice, na svoje tri noge, ali u podnožju stepeništa, uspravlja se na zadnjim i nastavlja tako da se kreće, kao da je to najnormalnija stvar.

@dexterdogourayReply to @m1station44 - This is my real life with my family pet dog. ##funnypetvideos ##dogmom ##dexterdogouray ##dog♬ Hall of Fame (feat. will.i.am) - The Script

Njegova gazdarica, iz Kolorada, rekla je da nisu znali da li će stići na vreme do veterinara u drugom gradu i da je se ta vožnja od 45 minuta činila beskonačnom.

Nakon operacije nisu znali da li će preživeti noć, a onda je oporavak bio veoma spor a, kako dodaje Kenti, pet operacija za godinu dana, i sve što smo sa njim prošli, činilo se da to možda i nije bila najbolja ideja.

Međutim, na kraju krajeva, on je uvek bio toliko pozitivan i srećan što je preživeo.

- Bilo je to dugo putovanje ka oporavku, a sada, sigurna sam, on misli da je samo običan pas - rekla je Kenti.

Dekster uvek privlači pažnju kada ide u šetnju, zato što ljudima nije jasno zbog čega tako hoda. Kenti dodaje da ga to ne zaustavlja i da sa svima želi da se pozdravi.

@dexterdogourayDo you need a hug? ##dexterdogouray ##dog ##animals ##dogmom ##dogmomlife ##petvideo ##animalfriendshipvideo ##funnypetsoftiktok ##comedypet ##funnydogvideo ##🐾♬ Take Me Away (feat. EARTHGANG) - Sinead Harnett

Jedan od klipova sa poznatom muzikom sa TikToka, privukao je pažnju korisnika ove platforme i oni su u komentarima pohvalili Deksterovu posebnu sposobnost, a neki su pokušali i da ga zamisle u različitim situacijama.

- Otišao sam na posao - glasio je jedan komentar, aludirajući na Dekstera i način na koji hoda.

Drugi korisnik je napisao da hoda kao da "plaća račune".

Još jedan korisnik napisao je da "bi bilo veoma interesantno zateći Dekstera kako stoji ispred vrata, na dve noge", a  kenti je odgovorila da on "obično stoji tako pored njene strane kreveta"

Video: Kada ti se pas popne na glavu: Budi se čoveče moram napolje, ili ću se unerediti u tvom krevetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐕

    2. novembar 2021. | 18:56

    💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛