• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novogodišnji pokloni sa Mićom i Aćimom!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imlek tradicionalno obradovao mlečnim paketićima štićenike Doma za nezbrinutu decu „Dragutin Filipović Jusa“ i priredio im nezaboravnu zabavu sa junacima kultne dečije serije ''Na slovo na slovo''!

  • 0

Kompanija Imlek je u susret novogodišnjim praznicima tradicionalno donirala svoje proizvode u devet ustanova koje zbrinjavaju bolesnu i decu bez roditeljskog staranja.

Mlečne poklon pakete štićenicima Doma za nezbrinutu decu „Dragutin Filipović Jusa“ uručili su predstavnici kompanije Imlek kao i čuveni Mića i Aćim, junaci serije „Na slovo, na slovo“ koji su mališanima priredili sjajnu zabavu.

Direktorka korporativnih i regulatornih poslova Danube Foods grupe, u okviru koje posluje kompanija Imlek, Svetlana Glumac, podelila je mališanima mlečne poklon pakete poručujući da je osmeh na dečijim licima ono čemu teži ova kompanija.

Foto: Promo Imlek Foto: Promo Imlek

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam deo kompanije IMLEK koja kontinuirano pomaže deci, ne samo pred praznike, već tokom čitave godine. Kroz mnogo ovakvih donacija i druženja, kao kompanija društvu iskazujemo odgovornost, a deci pružamo ljubav i podršku, i pokazujemo im da nisu i nikada neće biti sami “, izjavila je Svetlana Glumac.

Mleko i mlečne proizvode kompanija Imlek tradicionalno je donirala i Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, Udruženju samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom "Plava školjka", Centru za zaštitu dece i odojčadi u Zvečanskoj, Domovima za nezbrinutu decu "Jovan Jovanović Zmaj", „Drinka Pavlović“, „Moša Pijade“, OŠ “Sava Jovanović Sirogojno”, kao i manastiru Svete Petke u Paraćinu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti