• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Recept za grickalicu od milion dolara (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uzalud vam silne škole i doktorati, ljubav prema nauci, trud da nađete lek za rak ili ebolu... Tu nema novca! Ako želite da zaradite kamaru para, probajte i vi da osmislite jedan ovako besmislen recept. Isplati se!

  • 1

Godinu na isteku pamtićemo po nekoliko genijalnih izuma. Jedan čovek je progledao pomoću bioničkog oka, srce jedne bebice i dan danas kuca zahvaljući primeni tehnologije 3D štampanja u medicini, a NASA je konačno otkrila bezbedan način da pošalje ljudsku posadu na Mars.

No, 2014. ostaće zapamćena i po jednoj totalnoj gluposti, koja je svom izumitelju donela neverovatnih milion dolara! U pitanju je recept za novu grickalicu po imenu “Peanutty Pie Crust Clusters”, koji je pobedio na tradicionalnom godišnjem takmičenju u pečenju kolača u organizaciji “Pillsbury Bake Off” udruženja.

Ova hrskava slatko-slana grickalica, bazirana na korama za pitu, mešavina je slatkastog ukusa vanile i karamela, ali tu ima i arome slanog kikirikija i kikiriki putera. Nažalost, recept je za naše uslove neprevodiv, jer sastojci neophodni za ovo čudo ne postoje u našim prodavnicama, ali ako vas baš kopka kako se pravi, pogledajte video iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • marija

    24. decembar 2014. | 18:19

    Zašto je glupost izmisliti kolač?

    Podelite komentar