• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Frikom gotova jela – samo viljuška vam treba!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Frikomove kuhinje stižu nova gotova jela, idealna za užurban stil života kad sve što nam treba je brzo spremljeno toplo i ukusna klopa poput: lazanje, špageta i paelje!

  • 0

Kompanija Frikom pripremila je iznenađenje za sve svoje verne kupce i predstavila je tri nova proizvoda, gotova jela Lasanje Bolonjeze, Paelju i Špageti Bolonjeze.

Specijaliteti dve najomiljenije svetske kuhinje, španske i italijanske, od sada su dostupni svim pravim gurmanima i mogu se pripremiti samo za nekoliko minuta.

Svi ljubitelji Paelje od sada mogu uživati u bogatstvu ukusa, kao i u savršenoj kombinaciji pirinča i plodova mora, lignji, škampima i dagnjama.

Smrznute Frikom Lasanje i Špageti Bolonjeze, mogu se pripremiti na veoma jednostavan i brz način i predstavljaju savršen izbor za ručak ili večeru.

Foto: Promo Frikom Foto: Promo Frikom

Frikom Lazanje, vrhunski obrok od ukusnog goveđeg mesa, paradajz pelata i bešamel sosa, sada mogu spremiti svi u mikrotalasnoj pećnici ili rerni za kratko vreme.

Špageti Bolonjeze je još jedno ukusno italijansko jelo koje se priprema za nekoliko minuta. Napravljeno od goveđeg mesa i paradajz sosa, zadovoljile bi očekivanja i najzahtevnijih gurmana.

Foto: Promo Frikom Foto: Promo Frikom

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti