NAJVEĆA ZABLUDA NA SVETU: Jesti tri puta dnevno nije uopšte zdravo!

Ako i vi svakog dana u isto vreme jedete doručak, ručak i večeru, pročitajte ovaj tekst i razmislite o tome da promenite tu dnevnu rutinu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gogi

    26. mart 2015 | 09:44

    Doručak je zaista prenaglašena kategorija. Osnovno pravilo je da isti treba da bude lagan i što kasnije. Ishrana treba da bude raznovrsna ali ne u tanjiru, već u obrocima, u toku nedelje, meseca ili godišnjeg doba. Najveća zabluda je natrpati u tanjir sve i svašta. Jedan obrok- jedna do dve namernice i to je to.

    Podelite komentar

  • Ana

    16. mart 2015 | 14:43

    Voila! Prvi put da se razbija fama o doručku. Godinama sam pokušavala da objasnim ljudima da moj organizam loše reaguje na doručak. Ništa specijalno, ali ako doručkujem tog dana imam pojačan apetit i ceo dan sam gladna i konstantno nešto jedem. Ukoliko to duže potraje - gojim se. Opet ako doguram do 12 sati a da nisam jela, izgubim i apetit i onda mi je dovoljno da samo malo prezalogajim (nisam od onih koji nadoknade). I nije mi važno šta jedem već isključivo koliko jedem. Ovo potpisujem kao neko ko je u životu više puta imao faze gojenja i mršavljenja.

    Podelite komentar

  • Aleksandra

    13. mart 2015 | 16:33

    To sto sada nemas tegobe, ne znaci da ih neces imati. Nas organizam je jedna savrsena masina, koja se maksimalno trudi da nadoknadi sve "lose" stvari koje mu radimo. Slazem se da nekad treba poslusati zdrav razum, ali kao neko ko uci o organizmu, mislim da imam malo vise informacija na raspolaganju i da ti mogu odgovorno tvrditi da gresis. Dorucak je veoma bitan, i nisi ni svestan sta radis organizmu ukoliko ga preskaces. Ja mogu sad ovde citav roman da napisem o tome sta se desava u organizmu, ali znam da nema svrhe, jer svi vi volite da vise verujete dr. Google-u i brojnim drugim kvazi strucnjacima, nego nama koji to ceo zivot ucimo... Tako da izvolite, unistavajte se slobodno, pa se vidimo za par godina u ordinaciji...

    Podelite komentar