• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

SRBIJA IMA KVALITET: “Moja kravica” se voli širom zemlje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brend kompanije "Imlek", “Moja kravica”, osvojio je priznanje “Moj izbor” za najomiljeniji domaći proizvod, dok je u kategoriji mlečnih proizvoda “Moja kravica” proglašena za najbolji srpski brend

  • 1

Udruženje građana “Moja Srbija” dodelilo je u ponedeljak, 10. decembra prestižna priznanja u okviru svoje kampanje “Srbija ima kvalitet”. Na svečanosti koja je ovom prilikom organizovana u Privrednoj komori Beograda, brend kompanije "Imlek", “Moja kravica”, osvojio je priznanje “Moj izbor” za najomiljeniji domaći proizvod u konkurenciji od 146 domaćih brendova. Istovremeno, u kategoriji mlečnih proizvoda, “Moja kravica” je proglašena za najbolji srpski brend.

Ovogodišnji laureati određeni su na osnovu rezultata anonimnog istraživanja koje je Udruženje građana “Moja Srbija” sprovelo u 17 srpskih gradova, pri čemu je anketirano 1.702 ispitanika po prodajnim mestima širom zemlje.

- Ova nagrada, dodeljena na osnovu preferencija srpskih potrošača, predstavlja veliku satisfakciju za uloženi trud čitavog našeg kolektiva. Izuzetno nam prija osećaj povezanosti sa “Mojom kravicom”, koji su potrošači tokom istraživanja istakli – izjavio je direktor marketinga u kompaniji "Imlek", Srđan Popović i dodao:

- Kompanija "Imlek" će nastojati da opravda poverenje svojih potrošača i konstantno ulaže u dalje poboljšanje kvaliteta svojih proizvoda - poručio je.

“Moj izbor” je jedino priznanje u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova kupaca. Zbog ovog jedinstvenog kriterijuma, ovo priznanje se smatra jednim od najrelevantnijih u srpskoj privredi.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • gara

    12. januar 2013. | 20:25

    kravica je najbolja:):):):).

    Podelite komentar