• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

RECEPT ZA NAJUKUSNIJE OBLANDE: Bambi Yo D'Oro neponovljivog ukusa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inspirisane receptom naših baka, Bambi Yo D'oro oblande predstavljaju savršenu kombinaciju hrskavog vafla, svežeg mleka i neodoljive karamele. Savršena poslastica u zimskim danima za sve ljubitelje prefinjenog ukusa

  • 0

Kompanija Bambi pripremila je iznenađenje za sve ljubitelje Yo D'Oro brenda - nove Yo D'Oro Oblande, neponovljivog ukusa.

Yo D'Oro oblande su inspirisane receptom naših baka i tu su kada poželimo prepoznatljivu kombinaciju hrskavog vafla, svežeg mleka i neodoljive karamele. I baš kao sto su naše bake pripremale ovu poslasticu, Yo D'Oro oblande imaju oblik kockica veličine jednog zalogaja i idealne su da jednim pakovanjem poslužimo dvostruko više gostiju.

U proteklom periodu brend Yo D'Oro je ostvario izuzetne rezultate. Bambi, kao vodeća kompanija u proizvodnji napolitanki u Srbiji, sada drži četvrtinu ukupnog tržišta napolitanki i beleži najveći rast u kategoriji vafla u 2013. godini.

Yo D'Oro je nastao iz potrebe da se svakodnevnim trenucima koje delite sa dragim osobama uvek doda prava doza inspiracije. To je brend koji nudi najhrskavije i najkremastije neprelivene napolitanke, a za posebne trenutke ljubitelja prefinjenih ukusa tu su premijum napolitanke i biskviti, preliveni Bambi Mlečnom čokoladom.

Prepustite se inspiraciji, probajte najbrži recept za oblande i uživajte u neponovljivom ukusu Yo D'Oro oblandi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti