≫ 

Ovo je pravi tradicionalni recept za AJVAR koji dolazi sa juga Srbije i nema konkurenciju

 ≫ 

Polako kreće onaj period u godini kada će gotovo svi sokaci imati dobro poznati miris zimnice.

Komentari

  • Goran Prokuplje

    27. avgust 2019. | 21:15

    To je to, NAJBOLJI RECEPT, Nema tu mnogo mudrolije samo PAPRIKA bez drugog povrća

    Podelite komentar

  • A

    27. avgust 2019. | 20:18

    Ima da se kupi. 680gr za 159din. Malo se uprži, prelije jajima i super je.

    Podelite komentar

    • 27. avgust 2019. | 22:55

      Juznjak

      @A

      Takav surogat sa parenom paprikom su pravili neki poljoprivredni kombinati koji su ubrzo prestali sa ovom muckalicom.Kako bi bilo jestivo mnogi pokusavaju da ga ucine jestivijim i ukusnijim dodavajuci mu jaja prilikom naknadnog uprzavanja,ali sve je to promasaj

      Podelite komentar

  • Dr.

    27. avgust 2019. | 20:02

    Papriku ne treba prati jer je oljustis, nikakva esencija niti sirce, a pogotovo ne konzervans, samo so, zejtin, i dobro uprziti sipati u zagrejane tegle. PRIJATNO. PIROT.

    Podelite komentar

  • Pedja

    27. avgust 2019. | 18:51

    Evo i ja...spakovao sam torbe odoh na halkidiki spremati zimnicu

    Podelite komentar

  • Nena

    27. avgust 2019. | 18:21

    Jos malo i krecemo sa proizvodnjom domaceg ajvara, najboljeg! Pozdrav iz Leskovca

    Podelite komentar

  • Nije

    27. avgust 2019. | 16:52

    Bez 4 kg patlidzana na 10 kg paprika ne valja.

    Podelite komentar

    • 27. avgust 2019. | 17:26

      Zorica

      @Nije

      Patlidžan se jedino stavlja u sirotinjski i jeftiniju verziju ajvara...

      Podelite komentar

    • 27. avgust 2019. | 17:52

      D88

      @Nije

      I onda dobije gorčinu. Ne,nikako!!!

      Podelite komentar

    • 27. avgust 2019. | 19:26

      Milos

      @Nije

      To je pindjur, a ne ajvar

      Podelite komentar

    • 27. avgust 2019. | 19:45

      Ne znam

      @Nije

      To onda nije ajvar.Probala sam jednom sa patlidzanom lazni ajvar i to je ocaj zivi.samo da se dobije na kolicini.Bolje jedna tegla prave stvari nego 10 laznih

      Podelite komentar

    • 27. avgust 2019. | 19:54

      Ax

      @Nije

      To onda nije ajvar. To je jedan drugi proizvod, a koji proguglaj pa ćeš saznati.

      Podelite komentar

    • 27. avgust 2019. | 22:44

      Cvele jug Srbije

      @Nije

      To sa patlidzanom nije ajvar.To spremaju kada nema i kada je preskupa paprika i to se pojede u krugu porodice,uglavnom se ne sluzi gostima kako se ne bi brukali.

      Podelite komentar

  • D. M.

    27. avgust 2019. | 16:33

    Između potrebno je i priprema negde vam se zagubio beli luk! Šta da radimo sa njim?

    Podelite komentar

    • 27. avgust 2019. | 23:04

      Cvele jug Srbije

      @D. M.

      Beli luk se dodaje samo ako pravite ajvar od tzv vodnjjkavih paprika /duga bela,zupska rana,amanda ami/ a nikako kod kurtovske kapije kao vrhunske paprike za ajvar jer joj ubijate specificnu aromu pecenih paprika i to vise nije ajvar.Objavljeni recept je pravi recept juga Srbije.

      Podelite komentar

  • Butulah

    27. avgust 2019. | 16:26

    2kg ljutih papričica! Bila bi premnogo i jedna da je zglavna ha ha

    Podelite komentar