≫ 

Tajni sastojak za ukus iz snova: Profesionalni kuvar otkrio recept za najukusnije krompiriće

 ≫ 

Profesionalni kuvar Markus Vering je otkrio recept za savršeno hrskave i mekane krompiririće u samo tri jednostavna koraka

Komentari

  • I tepsiju

    27. decembar 2019. | 04:13

    Kad bude gotov sve to bacite.

    Podelite komentar

  • Ena

    25. decembar 2019. | 16:06

    Pa zar krompir nije opasan i otrovan ako se podgrejava?

    Podelite komentar

    • 25. decembar 2019. | 17:36

      auuu

      @Ena

      Nije.ja godinama podgrevam i evo 60 imam

      Podelite komentar

    • 25. decembar 2019. | 19:29

      zena-majka

      @Ena

      Naravno da je krompir koji se podgreva nezdav ali za ukus ljudi rizikuju. Jednako je ukusan ako ga ogulite narezete na manje komade dodate sve iz recepta + kasiku aleeve paprike pa kad ga stavite u tepsiju zalijete sa decilitrom vode, odnosno pospricate sav krompir i stavite u vrucu rernu. Zdraviji a ukus fenomenalan jos ako dodate jedno 3 sargarepe presecene po duzini.

      Podelite komentar