Ja jedem špagete i makarone kako god ih pripremim. E mnogo mi puca prsluk dal' će žabari da se naljute ili ne. Na špagete sitno na kockice slaninica sa sosom od mlevenog mesa , belog i crnog luka , ljuta mlevena paprika, sitno iseckan svež celerov list , malo origana, kečap ljuti i povrh svega izrendan kačkavalj. I zašto su špagete Italijanski brend? Jel' isto kao što Slovenci brendiraše ajvar a papriku , paradajz i plavi patlidžan uvoze iz drugih zemalja a među njima je i naša Srbija.
Ne postoji nikakva greška, ni u pripremanju hrane, ni u konzumiranju. Ljudi treba da jedu onako kako vole i kako im prija i da piju ono što im u tom trenutku odgovara,a elitisti kuvari i sledbenici snobovi neka se češu..
Da si bio u Napulju ne bi tako pričao, ali si bio u Rimu i jeo hleb od pice. Dok ne vidiš celu prelepu Italiju i ne probaš hranu južno, nisi kompetentan da komentarises.
Boža zemunac
Zabole me za kuvara iz Italije.
Podelite komentar
FANTOM
Ja jedem špagete i makarone kako god ih pripremim. E mnogo mi puca prsluk dal' će žabari da se naljute ili ne. Na špagete sitno na kockice slaninica sa sosom od mlevenog mesa , belog i crnog luka , ljuta mlevena paprika, sitno iseckan svež celerov list , malo origana, kečap ljuti i povrh svega izrendan kačkavalj. I zašto su špagete Italijanski brend? Jel' isto kao što Slovenci brendiraše ajvar a papriku , paradajz i plavi patlidžan uvoze iz drugih zemalja a među njima je i naša Srbija.
Podelite komentar
Sirogoj
Ne postoji nikakva greška, ni u pripremanju hrane, ni u konzumiranju. Ljudi treba da jedu onako kako vole i kako im prija i da piju ono što im u tom trenutku odgovara,a elitisti kuvari i sledbenici snobovi neka se češu..
Podelite komentar
Ranko
Prvi put cujem, izmislite nesto drugo.
Podelite komentar
Olja trst
Ide parmezan na razlicite sosove al nikako na one sa ribom!
Podelite komentar
Живкони
Па зато су код нас пасте и пице укусније него у Италији!!
Podelite komentar
Mira
@Живкони
Da si bio u Napulju ne bi tako pričao, ali si bio u Rimu i jeo hleb od pice. Dok ne vidiš celu prelepu Italiju i ne probaš hranu južno, nisi kompetentan da komentarises.
Podelite komentar
534
Stavljanje kečapa i majoneza na pizzu. Za tako nešto svaki kuvar u Italiji bi vam polomio obe noge.
Podelite komentar
Toni
@534
Pice su lepše i ukusnije u Srbiji nego u Italiji
Podelite komentar
S8
Znaci da jedemo prazne a?😄😄😄
Podelite komentar