≫ 

Domaći pekmez od šljiva bez šećera: Bakin recept koji generacije čuvaju

 ≫ 

Ove zime možete da spremite zdraviji, a podjednako ukusan džem

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika pojašnjenje
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ljubiša

    13. septembar 2020 | 01:14

    Ma kakav džem, paradajz i praziluk su zalon za turiste. Ko hoće, neka dodje da nabere 10 kg. paradakza, 4-5 kg. praziluka, i to sve za "dž", krastavac se podrazumeva...

  • pojašnjenje

    12. septembar 2020 | 19:49

    šljive mieaju biti madžarke

  • Mimi

    12. septembar 2020 | 17:49

    Moja mama kuvala u kaznu. Bio je toliko gust da se mogao seći nožem. Nikad se nije pokvario.