Naslovna / Recepti 12. septembar 2020. | 17:02 ≫ 13. septembar 2020. | 12:23 Domaći pekmez od šljiva bez šećera: Bakin recept koji generacije čuvaju 12. septembar 2020. | 17:02 ≫ 13. septembar 2020. | 12:23 Ove zime možete da spremite zdraviji, a podjednako ukusan džem ‹ Pročitajte ceo tekst
Ljubiša
Ma kakav džem, paradajz i praziluk su zalon za turiste. Ko hoće, neka dodje da nabere 10 kg. paradakza, 4-5 kg. praziluka, i to sve za "dž", krastavac se podrazumeva...
Podelite komentar
pojašnjenje
šljive mieaju biti madžarke
Podelite komentar
Mimi
Moja mama kuvala u kaznu. Bio je toliko gust da se mogao seći nožem. Nikad se nije pokvario.
Podelite komentar
Ljubiša
Je l' to reklama za turiste? Da ne nose paradajz, nego džem, i ajvar od 15. septembra...
Podelite komentar
Ana
@Ljubiša
Jel to treba da bude smesno? Samo pitam
Podelite komentar
Komita
@Ljubiša
Nije sigurno, ali moze biti dobra hrana da ti malo prorade mozdane bijuge da ne vredjas ljude
Podelite komentar