≫ 

Domaći pekmez od šljiva bez šećera: Bakin recept koji generacije čuvaju

 ≫ 

Ove zime možete da spremite zdraviji, a podjednako ukusan džem

Komentari

  • Ljubiša

    13. septembar 2020. | 01:14

    Ma kakav džem, paradajz i praziluk su zalon za turiste. Ko hoće, neka dodje da nabere 10 kg. paradakza, 4-5 kg. praziluka, i to sve za "dž", krastavac se podrazumeva...

    Podelite komentar

  • pojašnjenje

    12. septembar 2020. | 19:49

    šljive mieaju biti madžarke

    Podelite komentar

  • Mimi

    12. septembar 2020. | 17:49

    Moja mama kuvala u kaznu. Bio je toliko gust da se mogao seći nožem. Nikad se nije pokvario.

    Podelite komentar

  • Ljubiša

    12. septembar 2020. | 17:44

    Je l' to reklama za turiste? Da ne nose paradajz, nego džem, i ajvar od 15. septembra...

    Podelite komentar

    • 12. septembar 2020. | 22:22

      Ana

      @Ljubiša

      Jel to treba da bude smesno? Samo pitam

      Podelite komentar

    • 12. septembar 2020. | 22:44

      Komita

      @Ljubiša

      Nije sigurno, ali moze biti dobra hrana da ti malo prorade mozdane bijuge da ne vredjas ljude

      Podelite komentar