• 4

Ovo je najbrži recept na svetu za sos za testeninu koji se uopšte ne kuva

, Telegraf

Ovaj način pripreme brzog umaka za pastu će vas oduševiti

  • 4
Pasta

Foto: Pexels/Engin Akyurt

Ukoliko obožavate da jedete pastu, ali nemate previše vremena za pripremu sosa onda će vam dobro doći ovaj recept koji možete da napravite od sastojaka koje većina ljudi ima uvek u kući.

Ljubitelji paste će biti oduševljeni najbržim receptom za sos od tunjevine.

Potrebno vam je samo dva minuta da dobijete ukusan umak, a najbolje od svega je da uopšte ne morate da ga kuvate.

Sastojci:

  • 1 konzerva tunjevine u maslinovom ulju
  • ½ kafene kašičice iseckanog belog luka
  • 2 kašičice peršuna
  • 1 jaje
  • 3 kafene kašičice maslaca
  • 200 ml pavlake za kuvanje
  • so i crni biber
  • 75 g izrendanog parmezana
  • testenina
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Central Lebensmittelmarkt (@central_lebensmittelmarkt) on

Priprema: 

Oceđenu tunjevinu sipajte u posudu, a zatim dodajte iseckan beli luk, jaje, maslac, pavlaku za kuvanje, peršun, so, biber i parmezan. Pomešajte sastojke i dobro ih umutite pomoću miksera.

Ukoliko tunjevina neće dobro da se usitni, možete je dodatno umešati viljuškom.

Na uobičajen način skuvajte testeninu. Ocedite je, stavite je u posudu sa pripremljenim sosem od tunjevine i na kraju sve dobro promešajte.

Vaš obrok je spreman!

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    jaje mora da se termicki obradi na pari.za to sto u suprotnom moze da se zavrsi u bolnici

  • Vvv

    Kako moze jaje da se ne kuva, ne przi ili ne pece vec ide totalno bez ikakvog nacina pripreme? 🤔

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima