≫ 

Samsa je specijalitet na koji su Vranjanke ponosne: Recept za pitu zalivenu kiselim mlekom

 ≫ 

Iako je bez nadeva, ova pita je nešto najukusnije što ćete ikada probati

Komentari

  • Vranjanac

    23. januar 2021. | 20:22

    Pravu samsu možeš probati u Vranjskom kraju ,fantastična i neponovljiva.Postupak pripreme je malo teži zbog tzv posebno "sukanih " kora,domaćeg kiselog mleka i vremenu pečenja,kao i načinu dodavanja belog luka.Kopije samse izbegavaj,nikome se nisu dopale.

    Podelite komentar

    • 24. januar 2021. | 19:20

      Molim Vas

      @Vranjanac

      Budite ljubazni i dajte nam recept.

      Podelite komentar

  • Ns

    20. januar 2021. | 14:23

    Gde ima dase kupi u Novom Sadu

    Podelite komentar