Originalni recept za sarajevski somun: Bez njega su ćevapi nezamislivi

Mekana korica i velika šupljina u unutrašnjosti somun čine posebnim

Komentari

  • Čika Pera

    25. septembar 2022. | 10:52

    Da,ko nema jaču peć,dodatno da podloži u rerni malo drva sa dodatkom ćumura …💪😎💪

    Podelite komentar

  • Caca

    10. april 2022. | 15:37

    Ee tuge i zalosti,svadjaju se zbog obicnog somuna

    Podelite komentar

  • Crni

    13. maj 2021. | 20:43

    Zato se peku u furuni, prvo prase ili jagnje, pa lepinje a cevapi vec gotovi.....

    Podelite komentar

  • Nenad Banja Luka

    13. maj 2021. | 18:37

    Sarajevski somun je poseban.Toliko je ukusan da se može jesti i bez ćevapa. Inače peče se vjerovali ili ne samo 1 minut,naravno u pravim pekarama.

    Podelite komentar

  • mira

    13. maj 2021. | 18:33

    Sigurno dobar recept , isproban od smjese napravim 8 lepina , na tepsiju može stati ili 3 ako je tepsija veća

    Podelite komentar

  • Vuk

    13. maj 2021. | 17:33

    Hahahaha, koje nebuloze?!?!?!

    Podelite komentar

  • Ljubiša

    13. maj 2021. | 17:20

    Ma idi-begaj, da nisu i sarajevski ćevapi bolji od leskovačkih?

    Podelite komentar

    • 13. maj 2021. | 18:02

      Gole

      @Ljubiša

      Jesu. Tacka.

      Podelite komentar

  • Vaske

    13. maj 2021. | 16:29

    Jedini pravi somun(lepinja) je Banjalučka sve ostalo kopija.

    Podelite komentar

    • 13. maj 2021. | 17:05

      Ene

      @Vaske

      A mi drugi šta jedemo ćuti i uči mnogo mi ti u banja luci znaš šta je lepeinja

      Podelite komentar

  • Nenad

    13. maj 2021. | 15:30

    Ne trudite se uzalud..za somun je potrebna temperatura koju kucna rerna ne moze postignuti.

    Podelite komentar

    • 13. maj 2021. | 15:50

      Cika Velja

      @Nenad

      Upravo tako...a korom bez imalo sredine nisam odusevljen!!!

      Podelite komentar

    • 13. maj 2021. | 17:04

      Kuharica

      @Nenad

      Ti znaš pa da neću peć na drva ili sač u stan

      Podelite komentar

    • 13. maj 2021. | 18:43

      Pekar

      @Nenad

      Isto kao i za picu, treba je peći kratko oko 4 minuta na 330stepeni a to kućni šporeti ne mogu da postignu.

      Podelite komentar