≫ 

Posna sarma po receptu naših baka: Lepša i ukusnija od one sa mesom

 ≫ 

Ovo starinsko jelo domaćice rado serviraju kao obavezan deo menija na posnim slavama

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Suzana Kljucaric
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Stanica

    05. decembar 2021 | 17:14

    Veoma rado spremam posne sarme. Moja mama ih je tako isto spremala i mi smo tradiciju nastavili. Moja deca već odrasli ljudi uvek se raduju kad spremam posnu sarmu. Moram da kažem isto da se u mojom porodici izuzetno malo mespo ne zbog nemaštine nego je to bio naš izbor.

  • Suzana Kljucaric

    02. decembar 2021 | 17:41

    Posna sarma???? Ajde molim te ne izmišljaj. Pa nismo vegetarijanci. Zna se šta je sarma i s čim se sprema. Šunka, slanina, rebra.

  • D. M.

    01. decembar 2021 | 17:47

    Aha, ma važi, lepša!