• 0

Recept za pohovani sendvič koji se topi u ustima: Kombinacija ukusa koja će vas oduševiti

, Telegraf

Većinu namirnica sigurno već imate u kuhinji

Topli sendvič

Foto: Shutterstock

Kada nemate vremena da se bavite pripremom doručka u ranim jutarnjim satima, ukusni sendvič koji ćete spremiti i brzo i lako je idealno rešenje.

Ovaj sendvič je malo drugačiji od ostalih, jer se pohuje i prži na maslacu.

Potrebno je samo 10 minuta za pripremu pohovanog sendviča, kojim možete obradovati  celu porodicu.

Navedeni sastojci su za dva sendviča. 

Sastojci:

  • 6 kriški tost hleba
  • 100 gr šunke
  • kašika majoneza
  • kašičica senfa
  • 3 jaja
  • 100 gr listova kačkavalja 
  • 50 ml mleka
  • 50 gr maslaca
  • so
  • prezle

Priprema:

Majonez i senf pomešajte.

Na prvo parče hleba namažite malo ovog premaza, stavite šunku, pa kačkavalj, na drugo parče hleba namažite premaz sa obe strane i stavite na njega opet šunku i kačkavalj.

Poslednje parče hleba namažite premazom samo sa jedne strane, i preklopite sendvič.

Postupak ponavljate sve dok imate hleba i materijala.

Jaja i mleko umutite i dodajte malo soli. Sendvič umočite u jaja sa obe strane, pa uvaljajte u prezle.

Pržite ih na maslacu po par minuta sa obe strane.

Sendviče služite ih tople uz čašu jogurta.

Prijatno!

Video: Katy the Cook od običnih jela pravi spektakl za 20 minuta: “Mojih top 5 brzih jela”

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima