• 0

Recept za piletinu punjenu spanaćem i krem sirom: Brzo i zasitno jelo za celu porodicu

, Telegraf

Sočna piletina obradovaće vaša nepca

  • 0
Punjena piletina

Foto: Shutterstock

Piletina je meso koje je verovatno najlakše za pripremu i sa kojim teško možete da pogrešite. Bareno, prženo, pečeno, punjeno raznim nadevima i filovima, pileće meso je uvek podjednako ukusno.

Ovo meso je uvek dobar izbor kada želite da napravite brz, ukusan, a zasitan obrok koji će oduševiti vaše ukućane. Recept za ovo jelo je vrlo jednostavan, a ukoliko želite, uvek možete da dodate neku namirnicu ili začin po vašem ukusu.

Sastojci:

 

 

Priprema:

Pileća prsa isecite na malo deblje šnicle, pa ih dobro usolite i začinite.

Svaku šniclu zasecite po sredini, ali ne do kraja.

Meso ostavite u frižideru.

Spanać iseckajte sitno, pa ga pomešajte sa krem sirom, začinima i belim lukom u prahu.

Filom napunite meso i zatvorite ga čačkalicom, kako u toku pečenja ne bi previše iscurio. 

Pleh u kom ćete peći podmažite uljem, pa poređajte meso.

Pecite na 200 stepeni oko 40 minuta.

Meso služite uz sos na bazi majoneza i omiljenu salatu.

Prijatno!

Video: Alternetiva za meso: Evo kako napraviti vegansku piletinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima