• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Deluxe proizvodi za opuštenu prazničnu trpezu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zimska praznična sezona uvek se željno iščekuje, naročito kada se uz sve praznike podrazumeva bogata trpeza kako bi se ovi dani proslavili na što prigodniji način

  • 0
Lidl Deluxe proizvodi Foto: Promo/ Lidl Srbija

Kako bi slavljeničke momente učinila još više posebnim i dragocenim, kompanija Lidl Srbija u svoju ponudu uvrstila je sezonski asortiman svojih Deluxe prozvoda, koji savršeno odgovaraju povodu i postaraće se da vaše potrebe za prazničnim poslasticama budu zadovoljene na odgovarajući način.

Svi Lidl potrošači još jednom imaju priliku da u toplini svoga doma i prazničnoj porodičnoj atmosferi iskuse raznolike premium proizvode prepoznatljivog kvaliteta. Odabrani Deluxe asortiman, dostupan je svim potrošačima još od novembra i na rafovima se može pronaći u prepoznatljivom, elegantnom pakovanju. U ponudi, između ostalog, nalaze se jedinstvene pršute, proizvedene po originalnim italijanskim i dalmatinskim recepturama, zatim različiti sosovi, namazi poput ljutog umaka od čili paprike, vrganja i patlidžana, koji su stvoreni za bogate trepeze, a ljubitelji mesnih zalogaja definitivno će uživati u velikom izboru u okviru Deluxe ponude.

Ipak, za sve ljubitelje plodova mora, Lidl je pripremio i jedinstvena posna zadovoljstva, od koji se izdvajaju sote od morskih plodova (miks dagnji i gambora), tuna steak i hobotnica u sosu. Za obožavaoce italijanske kuhinje, Lidl je spremio raznovrsnu ponudu testenina, maslinovih ulja i prepoznatljivih sireva, a kada je reč o dezertnim ukusima, čokoladni sufle, tiramisu i božićni sladoledi učiniće svaku trpezu nezaboravnom.

Lidl Deluxe proizvodi Foto: Promo/ Lidl Srbija

Najbolje od svega jeste to što kombinujući samo pomenute, ali i sve druge proizvode iz Lidl asortimana, na brz i jednostavan način možete poslužiti savršenu zakusku svojim gostima bez mukotrpne i duge pripreme.

Kako bi predstojeće praznike učinio još uzbudljivijim, Lidl je za sve svoje verne potrošače priredio i nagradnu igru, koja traje do 21. decembra. Pravo učešća imaju svi koji na svom računu iz bilo koje Lidl prodavnice u Srbiji, većem od 1.700 dinara, imaju barem jedan proizvod iz Deluxe asortimana, a pored mogućnosti za osvajanje jednog od vrednih iPhone ili iPad uređaja, potrošači konkurišu i za sjajnu glavnu nagradu, luksuzni BMW automobil.

Lidl Deluxe proizvodi Foto: Promo/ Lidl Srbija

Nema sumnje da će svi Lidl potrošači tokom praznika uživati u prvoklasnim i najlepšim ukusima, dok će dobitnicima vrednih nagrada ova zima ostati u najdražim uspomenama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti