• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Recept za punjena jaja: Hladno predjelo idealno za novogodišnju trpezu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nestaće sa stola za tili čas

  • 0
Punjena jaja Foto:Shutterstock

Punjena jaja su sjajno predjelo za svaku priliku, a različiti filovi će zadovoljiti i najzahtevnija nepca. Pored toga što su ukusna, veoma se brzo i prave, tako da ćete za manje od pola sata na stolu imati savršeno predjelo koje će oduševiti i goste i ukućane.

Sastojci:

  • 10 jaja
  • 250 g šunke
  • 5 kiselih krastavčića
  • 6 kašika majoneza
  • 3 kašike senfa
  • 2 šargarepe
  • 1 ljuta papričica
  • peršun
  • 1 kašika sirćeta
  • so, biber

Priprema:

U veću šerpu sipajte vodu, stavite jaja i sipajte sirće. Ostavite jaja da se kvuaju, a za to vreme pripremite fil.

Kisele krastvčiće, šunku i šargarepu iseckajte sitno, pa ih pomešajte sa majonezom i senfom.

Posolite i pobiberite po ukusu.

Kuvana jaja oljuštite, isecite na pola i izvadite žumanca.

Žumanca dodajte u fil i sve dobro promešajte.

Unutrašnjost jaja punite filom.

Odozgo stavite seckanu ljutu papriku i peršun.

Prijatno!

Video: Recept za testeninu hrskaviju od čipsa: Ukus koji se pamti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti