≫ 

Punjena paprika sa ćuretinom, ječmom i kukuruzom

Neobičan način punjenja paprika, koji će vam se svideti...

  • 0

Sastojci:

- 1 mali kečap

- 450 g mlevene ćuretine

- 100 g kuvanog ječma

- 150 g kukuruza šećerca

- 3 veće sveže crvene paprike

- 50 g rendanog sira gauda

- 2 kašike ulja

- so, biber, bosiljak

Priprema:

Mlevenom mesu dodajte kuvani ječam, oceđeni kukuruz šećerac i pripremljeni sos, pa umešajte začine i kečap. Paprike očistite i prerežite na pola. Napunite ih pripremljenom smesom i pospite rendanim sirom.

Punjene paprike stavite u nauljenu posudu za pečenje. Pecite 45 minuta u rerni zagrejanoj na 200°C, pa kada se prohlade poslužite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA