≫ 

Izvanredni pečeni kesten iz rerne

Sezona je skoro gotova, ali ga još uvek možete neći u prodavnicama...

  • 0

Sastojci:

- kestenje

Priprema:

Kesten oprati i osušiti, a zatim ih  oštrim nožićem  zarezati po sredini, na jednom ili dva mesta. Staviti ih u zagrejanu rernu da se peku, u zavisnosti od rerne,  oko 25-30 minuta na 200 stepeni,   proverite čačkalicom da li su  meki unutra.

Kada su pečeni  pokrijte ih malo krpom da bi se lakše ljuštili. Možete ih poslužiti tople u svako doba dana, po želji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA