≫ 

Čorbica od batata, paradajza i šargarepe

Spajte ovu aromatičnu čorbicu u tanjir, dodajte kašiku maslinovog ulja preko nje i uživajte u mirisu i ukusu...

  • 0

Sastojci:

- 1 srednji batat (sladak krompir)

- 3 šargarepe

- 1 srednji koren paškanata

- 500 ml soka od paradajza

- mlevena paprika slatka i ljuta

- so i biber

- maslinovo ulje za serviranje

Priprema:

Staviti da se kuvaju naseckani batat, šargarepa i paškanat. Posoliti  i dodati začine. Posle 15 minuta kada povrće omekša, dodati sok od paradajza. Pošto se još malo prokuva sve sipati u blender i izmiksati.

Ako je pregusto sipati još vode ili paradajz soka. Korigovati začine i poslužiti toplo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA