≫ 

Salata s leblebijom, paradajzom i krastavcem

Osvežavajuće, letnje i jako jednostavno za pripremu...

  • 0

Sastojci za 6 osoba:

- 1 konzerva skuvanih leblebija

- 1 veći krastavac

- 2 paradajza srednje veličine

- 1 manja glavica crvenog luka

- 1/2 vezice peršunovog lista

- so i biber

- maslinovo ulje

- sok od 1/2 limuna

Priprema:

Isečemo paradajz i krastavac na sitnije komade, dodamo oceđenu leblebiju, sitno seckani crni luk  i sitno seckani peršunov list - pa posolimo i pobiberimo. Prelijemo s maslinovim uljem i sokom limuna, pa dobro izmešamo.

Ova salata odlino ide samostalno, kao obrok - ali se sjajno slaže uz ribu, kako rečnu, tako i morsku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA