≫ 

Pasta s kremastim sosom od bibera i mesom

Odmah isprobajte – bićete oduševljeni ukusom i lakoćom pripreme!

  • 0

Sastojci:

- 300 g svinjetine, od karea ili filea

- 1.5 kašičica bibera

- 100 ml belog vina

- 300 ml pavlake za kuvanje

- so i biber

- ulje

- 250 g testenine

- peršun

Priprema:

Meso iseći na trakice, posoliti i premazati sa malo ulja. Kratko neka odstoje, pa ih ispržiti  u tiganju. Izvaditi i prekriti pa držati na toplom.  Na masnoći od pečenja zapeći biber kratko, pa ga zaliti s vinom i neka proključa. Tada dodati slatku pavlaku.

Kratko prokuvati i začiniti po želji. Zatim ispečeno meso vratiti u sos. Testeninu skuvati, ocediti i poslužiti uz pečene šnicle i sos od bibera, posuto sitno seckanim peršunom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA