≫ 

Nezaboravni odrezak junetine u pivskoj marinadi

Ne postoji ništa što se lakše spremi od mesa na roštilju - a takođe ni ništa ukusnije!

  • 0

Sastojci:

- 4 junećih odrezaka

- 0,3 l piva

- 1 kašika začina

- 1 kašičica belog luka u prahu

- 1/2 kašičice aleve paprike

- 1/2 kašičica bibera

- so

Priprema:

Poređajte junetinu u posudu sa poklopcem, pospite pivom, poklopite i ostavite da tako stoji bar nekoliko sati. Izvadite iz piva i začinite sa mešavinom navedenih začina. Pecite na zegrejanom roštilju po 5 minuta sa obe strane, dok ne dobijete lepe otiske roštilja. Meso treba da bude roze boje u sredini. Poslužite sa salatom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA