≫ 

Gusta čorbica od povrća

Ovu sjajnu čorbu možete jesti pre ručka - ali i kao dijetalnu večeru...

  • 0

Sastojci:

- 1 praziluk

- 3 šargarepe

- 1/2 korena peršuna

- 1 manje koren celera

- 1 manja zelena tikvica

- 4 kašike maslinovog ulja

- 1 veća crvena paprika

- 1/2 kašičica belog luka u prahu

- so i biber

- peršun

- 500 ml soka od paradajza

Priprema:

Svo povrće iseći na kockice. Na ulju prvo dinstati praziluk 2-3 minuta, pa onda dodati ostalo povrće i dinstati s mešanjem oko 5 minuta ili dok ne omekša malo. Doliti vodu. Staviti začine i so, pa ostaviti supu da vri i da se kuva oko 1h. Pred kraj sipati i paradajz-sok. Dosoliti i začiniti po potrebi i servirati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA