≫ 

Zdravi poraž od bundeve i krompira

Ovaj izuzetan, a jednostavan potaž, servirajte s brusketima ili tost hlebom...

  • 1

Sastojci za 5 osoba:

- 1 manja bundeva

- 2 krompira

- pavlaka za kuvanje

- po želji so, biber, peršun

Priprema:

Oljuštiti bundevu, iseckati na kockice (može i krompir), pa staviti u lonac i dodati vode taman da se masa potopi. Kuvati 20-30 min dok bundeva  ne bude mekana. Skinuti sa vatre i dobro "izblendati" dok se ne stvori u kašu bez komadića. Vratiti još 2 minuta na laganu vatru. Dok još lagano krčka staviti pavlaku za kuvanje. Sipati u tanjir i ukrasiti po želji sa pavlakom ili peršunom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA