Predstavljen dugo očekivani naslednik HTC One modela

Sa najnovijom HTC Sense 6 tehnologijom, novi model HTC One (M8) ističe se zahvaljujući kućištu od visokokvalitetnog metala sa Smart Sensor Hub konzolom

  • 8

HTC, svetski lider u mobilnim inovacijama i dizajnu, danas je predstavila dugo očekivani novi HTC "One(M8), najnoviju unapređenu verziju nagrađivanog modela HTC "One" (M7).

Sa najnovijom HTC Sense 6 tehnologijom, novi model HTC One (M8) ističe se zahvaljujući kućištu od visokokvalitetnog metala sa Smart Sensor Hub konzolom koja predviđa vaše potrebe i koristi Motion Launch kontrole kako bi vam olakšala svakodnevne zadatke.

Nova tehnologija Duo kamere pruža vam mogućnost kreiranja kreativnih fotografija profesionalnog izgleda i izvanredne efekte, a HTC BoomSound sistem još jednom postavlja nove standarde kvaliteta zvuka kod pametnih telefona.

Izgled nije značajno promenjen u odnosu na prethodni model, a kvalitet izrade je odličan s obzirom da ima aluminijumsko kućište.

HTC M8 ima veći ekran u odnosu na prethodnika veličine pet inča, sa Full HD rezolucijom od 1920 x 1080 piksela. Procesor koji pokreće ovaj model je novi Snapdragon 801 koji može da radi na frekvenciji od 2.5 GHz. Ima dva gigabajta RAM memorije.

Glavna kamera ima 4 ultrapiksela, dok će sekundarna koja se nalazi iznad nje prikupljati informacije o dubini kadra, što će značajno poboljšati kvalitet fotografija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HR.Xtina

    25. mart 2014 | 18:43

    Želim ga

  • HR.Xtina

    25. mart 2014 | 22:11

    Izgleda moćnije od Galaxy s5 iako treba još proučiti specifikacije

  • JA

    26. mart 2014 | 05:30

    I nisu neke krupne promene u odnosu na proslogodisnji model. Telefon izgleda lepo, ali ne lepse od proslogodisnjeg modela. Jedino ne kapiram cemu taj prazan prostor sa hTC-ovom oznakom, bespotrebno izduzuje telefon, a nema nikakvu svrhu. Sve u svemu, nije lose, ali je moglo to i dosta bolje. Licno, ne vidim razlog da menjam svoj proslogodisnji hTC za ovaj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA