JOŠ MALO I TU JE: Apple počeo sa proizvodnjom iWatch-a?

Proizvodnja tri miliona uređaja počeće u drugoj četvrtini, a povećaće se na 15 miliona u trećoj četvrtini ove godine. Zvanični datum pojavljivanja iWatch-a još uvek nije poznat, ali se očekuje da će to biti u drugoj polovini 2014. godine

  • 9

Jedan od dugo iščekivanih gedžeta ove godine je definitivno Apple-ov prvi pametni sat, iWatch, o kome se već dugo priča. Najnovije informacije u vezi sa njim potvrđuju da je ovaj gedžet već počeo da se proizvodi. Određeni izvori iz Apple-ovog lanca snabdevanja potvrđuju da je počela proizvodnja SiP modula, koji sadrži procesor, DRAM i fleš memoriju.

Ovakvi moduli se koriste u uređajima kao što su MP3 i pametni telefoni, a takođe i za nosive gedžete. Nažalost, izvori nisu otkrili više detalja u vezi sa tehničkim detaljima. 

Zvanični datum pojavljivanja iWatch-a još uvek nije poznat, ali se očekuje da će to biti u drugoj polovini 2014. godine. Proizvodnja tri miliona uređaja počeće u drugoj četvrtini, a povećaće se na 15 miliona u trećoj četvrtini ove godine.

Direktor kompanije Apple, Tim Kuk, još uvek nije dao nikakve informacije u vezi pojavljivanje bilo kakvog gedžeta ove vrste, ali je nekoliko puta u poslednjih par meseci pomenuo da će se "nova uzbudljiva kategorija uređaja" pojaviti kasnije ove godine.

 (Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    30. april 2014 | 15:33

    Sve je to lepo ali da baterija traje mesec dana ili solarno punjenje ili automacki a ovo da ga ja punim svaki dan meni je muka i mob sto treba da punim non stop a jos i sat...

  • Tor

    1. maj 2014 | 01:19

    Gluposti, naocare, satovi... da li ce i kondom da naprave u ovom fazonu za koju godinu.. pa on ocita dimenzije, vibrira, pusti neku muziku, pokaze pozu iz kama sutre... jadne su mi vise ove sprave

  • D

    30. april 2014 | 16:45

    Jedna medju prvima cu kupiti ovaj sat ne pitam sta kosta .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA