Pogledajte prvi trejler za novi Call of Duty sa Kevinom Spejsijem u glavnoj ulozi (VIDEO)

Novi deo biće naslovljen "Advanced Warfer" i pojaviće se 4. novembra ove godine. Biće smešten u budućnost, a Kevin Spejsi će igrati veoma moćnog političara. Više informacija očekuje se u narednom periodu

  • 0

Nastavak popularne pucačke franšize Call of Duty pojaviće se 4. novembra ove godine, a za sve fanove serijala, razvojni tim objavio je i prvi trejler. Novi deo nosiće naziv "Advanced Warfare", što asocira na to da će priča biti smeštena na bojna polja budućnosti, gde su tehnologija i taktike evoluirale na viši nivo.

Call of Duty je jedna od najpopularnijih pucačkih igara na svetu, i favorit velikog broja ljubitelja ovog žanra, ali se sve više priča o tome da je ova igrica videla i bolje dane, odnosno da polako dolazi do zasićenja. Advanced Warfare će u potpunosti pokušati to da spreči menjajući već prepoznatljivi ambijent i stavljajući igrače u budućnost ratovanja.

Još jedna interesantna novost je ta, da će se čuveni glumac iz serije "House of Cards", Kevin Spejsi, pojaviti u igri. Spejsi će glumeti moćnog političara, a detalji vezani za njegovu ulogu su još uvek misterija.

Više informacija u vezi sa igrom će se sigurno pojaviti na predstojećem sajmu video igara E3.

Pogledajte prvi trejler za Call of Duty: Advanced Warfare:

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA