Da li je ovo dizajn budućeg iPhone-a? (VIDEO)

Novi model deluje duže i zakrivljenije nego prethodnik, a takođe je širi i dosta tanji. U ranijim spekulacijama navedeno je da bi ovaj telefon mogao da bude jedan od najtanjih na svetu

  • 9

Kao što se očekivalo, i ovog puta vlada veliko interesovanje u vezi sa izgledom predstojećeg iPhone-a 6. Fotografije i razni koncepti pojavljuju se svakodnevno, a najnoviji video koji detaljno prikazuje mogući dizajn čuvenog telefona pojavio se na sajtu Macitynet.it. Oni su ovaj model uporedili sa prethodnim iPhone-om 5S, a interesantno je to što se izgled telefona za koji se pretpostavlja da je novi iPhone podudara sa svime što se o njemu spekuliše, kao i sa drugim procurelim fotografijama.

U poređenju koje je prikazano u objavljenom video klipu vidi se da je iPhone 6 kompletno redizajniran. Uređaj deluje duže i zakrivljeniji je nego prethodnik, a takođe je širi i dosta tanji. U ranijim spekulacijama navedeno je da bi ovaj telefon mogao da bude jedan od najtanjih na svetu.

Pouzdani Apple analitičar, Ming-Chi Kuo, prošlog meseca je izjavio da će nova generacija iPhone-a imati veći ekran, od 4.7 inča, brži procesor, NFC i tanji dizajn. Kuo veruje da će se telefon pojaviti u trećoj četvrtini ove godine, ali i da je u planu još veći model koji će pripadati porodicu popularnih fableta.

Apple još uvek ne daje nikakve informacije u vezi sa pomenutim tvrdnjama, pa za sada jedino možemo da čekamo i vidimo šta sve kompanija ima u planu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: macitynet.it)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    6. maj 2014 | 17:21

    Ako je ovo novi po meni je stari lepsi. Nema sanse da jabuka izbaci ovako ruzan model. Ovo je pre neki samsung

  • bezveze

    6. maj 2014 | 21:14

    Imao sam s4, sad imam 5s. Oba imaju prednosti i mane. Al ako ovako izgleda nova šestica, biće mnogo ružan...

  • Bond

    6. maj 2014 | 18:01

    Ko nema za Samsung, kupuje iphone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA