iWATCH STIŽE U OKTOBRU: Apple-ov prvi pametni sat imaće ekran od 2,5 inča

iWatch će biti pravougaonog oblika i posedovaće hardver koji će moći da meri puls, što će biti povezano sa novom Health aplikacijom koja će se pojaviti na iOS 8 operativnom sistemu

  • 8

Apple-ov prvi pametni sat, iWatch, u prodaji bi mogao da se nađe već u oktobru i najverovatnije će posedovati 2,5-inčni ekran za čiju će proizvodnju biti zadužen LG, piše Rojters. Proizvodnja će početi u julu, a čuvena kompanija planira da u prvoj godini napravi 50 miliona iWatch-a.

Kako prenosi Rojters, prvi Apple-ov pametni sat će biti pravougaonog oblika. Posedovaće hardver koji će moći da meri puls, što će biti povezano sa novom Health aplikacijom koja će se pojaviti na iOS 8 operativnom sistemu. Još uvek nije poznato da li će gigant iz Kupertina ponuditi neki specifični softver koji je dizajniran baš za iWatch.

Ovo je uređaj koji bi trebao da dokaže da je Apple još uvek inovativna kompanija. Da li će iWatch zaista uneti drastične promene u svet pametnih satova, ostaje nam da vidimo.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA