BEZ IKAKVOG RAZLOGA: Bogataš poklanja hiljade dolara gejmerima (VIDEO)

Popularni servis za strimovanje igara, Twitch, ovih dana postao je idealno mesto za gejmere. Misteriozni donator skriven iza pseudonima Amhai počeo je da posećuje različite "streamove", i njihovim vlasnicima donira svote od 10, 20, i u nekim slučajevima čak 50 hiljada dolara

  • 0

Twitch je servis na kojem gejmeri "streamuju" svoje partije kako bi drugim igračima pokazali šta umeju. Do nedavno je zarađivanje putem "streaminga" važilo za "krvav" posao jer je uslovljen nasumičnim donacijama i pretplatama, što znači dobrom voljom samih gledalaca. Međutim, nepoznati bogataš rešio je da to promeni.

Misteriozni donator skriven iza pseudonima Amhai počeo je da posećuje različite "streamove", i njihovim vlasnicima donira svote od 10, 20, i u nekim slučajevima čak 50 hiljada dolara. Identitet te osobe za sada ostaje u polju spekulacija.

Nekoliko "streamera" koji su na neki način uspeli da ga kontaktiraju, tvrde da je reč o izuzetno velikodušnom čoveku koji želi da ostane anoniman i poseduje mnogo novca.

Twitch.tv trenutno je najpopularnija gejmerska stream stranica na kojoj možete da pratite dobre igrače kako igraju vaše omiljene igre uživo.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA