GOOGLE INBOX: Ova aplikacija srediće vaše mejlove jednom zauvek (FOTO) (VIDEO)

Iako Inbox još uvek nije dostupan široj javnosti, za sada se morate prijaviti da bi je koristili, ona je već oduševila veliki broj ljudi. U pitanju je aplikacija koja funkcioniše daleko bolje od bilo koje druge e-mail aplikacije

  • 3

Google je predstavio novu Gmail aplikaciju pod imenom Inbox koju je napravio isti tim koji radi na čuvenom e-mail servisu. Da bi je koristili potrebno je prijaviti se na listu čekanja putem e-maila inbox@google.com, a Google će vam u nekom trenutku poslati kod za pristup. Inbox je dostupan za Chrome internet pretraživač, Android i iOS operativne sisteme.

Mnogi su oduševljeni Inbox-om jer funkcioniše daleko bolje od bilo koje druge e-mail aplikacije, a nudi i gomilu novih mogućnosti. Ona je u suštini i dalje Gmail aplikacija, ali umesto da vam nudi standardnu listu mejlova na koje smo svi navikli, ona pokušava na inteligentan način pokaže šta se u elektronskoj pošti krije kako ih bez preke potrebe ne bi otvarali.

Kartice slične onima na Google Now servisu pojavljuju se u liniji sa porukama i pokazuju informacije iz mejlova kao što su fotografije, na primer. Inbox takođe pokušava da pametno organizuje mejlove u grupe kako bi ih brzo sklonili ukoliko nam trenutno nisu bitne. Google je takođe primenio algoritme koji će automatski prikazivati brojeve telefona i adrese kada vam je to potrebno.

Nova aplikacija internet giganta nudi mogućnost da "snooze" (odložimo) poruku kako bi se ona kasnije pojavila u određeno vreme ili na određenoj lokaciji. Takođe je moguće dodati i podsetnike.

Dobra stvar je što Inbox neće zameniti Gmail, već će samo koristiti iste podatke. U suštini Inbox je Google Now verzija vašeg Gmail-a. Tu je naravno i novi "Material Design" koji će svetlost dana u potpunosti ugledati pojavom novog Android 5.0 Lollipop verzije.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaše ime

    24. oktobar 2014 | 15:38

    Bezveze. Čekam na invite već pet dana.

  • Ivan :)

    30. oktobar 2014 | 13:15

    Ja čekam 3 dana... Aj ak neko ima nek napise komentar pa da se dogovorimo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA