Sa ovom aplikacijom vam ništa neće promaći na Fejsu (GIF)

Do sada je bilo malo komplikovanije pristupiti grupi čiji ste član, naročito na mobilnim uređajima, a aplikacija koju je Facebook svetskoj javnosti juče predstavio drastično će olakšati stvari i učiniti ih lepšim

  • 0

Jedna od veoma popularnih funkcija na Facebook-u, grupe, sada je dobila svoju odvojenu aplikaciju za Android i iOS. Facebook Groups će omogućiti lakši pristup, pregledanje i postavljanje sadržaja unutar svih grupa čiji ste član.

Više od 700 miliona ljudi svakog meseca koristi ovu funkciju na Facebook-u, a kompanija kaže da je napravljeno na stotine hiljada grupa od kada je ova opcija uvedena pre četiri godine. Do sada je bilo malo komplikovanije pristupiti grupi, naročito na mobilnim uređajima.

Facebook Groups aplikacija

Nova aplikacija će pristup grupama učiniti daleko lakšim, bržim i lepšim. Facebook Groups će naročito biti korisna osobama koje su članovi velikog broja grupa, i svakodnevno ih proveravaju.

Postoje grupe različitih veličina i tema. Neke su tajne, a neke otvorene za sve koji žele da se pridruže. Članovi porodice, bliski prijatelji, drugari iz škole, komšije, čak i parovi koriste grupe kako bi bili u kontaktu, razmenjivali fotografije i dogovarali viđanja. Veliki grupe uglavnom služe za ljude koji žele da diskutuju i razmenjuju mišljenja u vezi određenih interesovanja i hobija.

Ukoliko želite da se pridružite još nekim grupama, iste možete pronaći u takozvanom "discovery" tabu unutar nove aplikacije. U njemu će se nalaziti grupe bazirane na vašim interesovanjima, gde živite i u kojim grupama se nalaze vaši prijatelji. Facebook ovu aplikaciju neće nametnuti kao što je to uradio sa Messengerom, već će Groups moći da preuzmu samo korisnici koji to žele.

Android verziju Facebook Groups možete preuzeti OVDE, a iOS OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: edition.cnn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA