OVO JE NAJSKUPLJI IPHONE NA CELOM SVETU: Nećete verovati koliko košta! (VIDEO)

Ove ekskluzivne verzije uređaja će umesto u kartonskoj kutiji, dolaziti u kutiji napravljenoj od hrastovog drveta zajedno sa svim potrebnim dodacima

  • 21

I dok je ceo svet u redovima čekao najnoviji iPhone, kompanija Gold Genie napravila je "Šesticu" od čistog zlata i dijamanata koja košta i do 3,5 miliona dolara.

Neverovatno je to što kompanija već ima nekoliko narudžbina.

Ekskluzivna linija iPhone-a 6 zove se Diamond Ecstasy. Za iPhone 6 kompanija Gold Genie je pripremila kućište od žutog i ružičastog zlata, kao i platine sa dijamantima koji krase logo Apple-a.

Ove ekskluzivne verzije uređaja će umesto u kartonskoj kutiji, dolaziti u kutiji napravljenoj od hrastovog drveta zajedno sa svim potrebnim dodacima.

Cena osnovnog paketa iznosi oko 15.000 dolara, a u ponudi su i opcije prilagođavanja uređaja prema željama kupca laserskim graviranjem posveta, ali i sa skupljim i većim dragim kamenjem čija se vrednost procenjuje na 3,5 miliona dolara.

Prvog dana primljeno je pet porudžbina osnovnih modela, a kupci su naravno anonimni.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA