Facebook sprema nešto neviđeno do sada. Kada budete videli šta, oduševićete se!

Interesovanje Facebooka za virtuelnu stvarnost dospelo je u žižu javnosti kada je on prošle godine kupio kompaniju Oculus VR za dve milijarde dolara. Uskoro nas očekuju velike promene

  • 2

Kompanija Facebook sprema veoma zanimljive stvari za sve svoje korisnike. Naime, najpopularnija društvena mreža potvrdila je da radi na aplikacijama koje će korisnike "prebaciti" u virtuelnu stvarnost.

Prema rečima Krisa Koksa, jednog od čelnika kompanije, nove aplikacije će korisnicima omogućiti da sa svojim prijateljima podele okruženje u kojem se nalaze, virtuelnim putem naravno. Detalji još uvek nisu poznati.

Jedan čovek je mogao da sa Facebooka obriše sve vaše fotografije!

On je istaknuo da bi ova tehnologija mogla da postane standardni način za svakodnevno deljenje informacija sa prijateljima.

Međutim, virtuelne Facebook aplikacije neće u skorije vreme biti dostupne korisnicima. Na pitanje kada možemo očekivati da se one pojave, Koks je odgovorio da smo "još uvek daleko od toga da svi korisnici imaju naočare za virtuelnu stvarnost".

Printscreen: businessinsider.com Printscreen: businessinsider.com

Nova opcija na Facebooku vam se sigurno neće dopasti!

Interesovanje Facebooka za virtuelnu stvarnost dospelo je u žižu javnosti kada je prošle godine kupio kompaniju Oculus VR za dve milijarde dolara.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zevs

    18. februar 2015 | 12:37

    E onda definitivno propadamo kao društvo jer biše neće biti fizičkog druženja nego svako u svoj brlog pa šlem na glavu i udri

  • LEON

    18. februar 2015 | 12:00

    Nije vise zanimljiv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA