M9: HTC predstavio najbolji android telefon do sada! (FOTO)

Novi vodeći model i perjanica HTC One familije mobilnih uređaja, HTC One M9, pravi je moderni klasik zbog spoja lepote i elegancije, i istovremeno kombinacija stila i performansi koja omogućava da od svog mobilnog telefona dobijete najviše

  • 30

Kompanija HTC je na upravo završenom događaju, koji prethodi otvaranju "Mobile World Congress-a" u Barseloni, predstavila svoj najsnažniji pametni telefon do sada – HTC One M9. Novi vodeći model i perjanica HTC One familije mobilnih uređaja, HTC One M9, pravi je moderni klasik zbog spoja lepote i elegancije, i istovremeno kombinacija stila i performansi koja omogućava da od svog mobilnog telefona dobijete najviše.

- HTC je svoj ugled izgradio izazivajući očekivanja u mobilnoj industriji - izjavila je Čer Vang, predsednica kompanije HTC.

- HTC One M9 uređaju to ponovo uspeva zahvaljujući zapanjujućoj eleganciji i dizajnu u spoju sa pametnim karakteristikama koje vam pomažu da oživite svoj svet, povezujući vas još snažnije sa stvarima koje su vama najvažnije. Mnogo više od običnog telefona, HTC One M9 je refleksija vas samih i dodatak vašoj individualnosti - dodala je ona.

Foto: Promo/HTC Foto: Promo/HTC

HTC One M9 objedinjuje najbolje karakteristike modela HTC One M7 i HTC One M8. Upečatljive metalne ivice savršeno se uklapaju sa skladnim oblinama dajući uređaju dragocen i skupocen izgled. Jednodelno kućište telefona potpuno je metalno i dodatno naglašeno dvobojnom završnom obradom u srebrnoj i roze-zlatnoj boji.

Kamere uređaja HTC One M9 projektovane su da svaki trenutak snime u izuzetnom kvalitetu slike. Glavna kamera ima rezoluciju od neverovatnih 20 megapiksela, koja svaki detalj prikazuje u svoj oštrini i složenosti, dok je objektiv od safirnog stakla odlična zaštita od ogrebotina.

Za živopisne video zapise, ova kamera snima u 4K rezoluciji. Dinamička autoekspozicija i ultrapikseli koji uhvate i do 300 odsto više svetla nego standardne kamere, sada omogućuju oštrije, prirodnije i bolje uravnotežene autoportrete u bilo kakvim uslovima osvetljenja.

Foto: Promo/HTC Foto: Promo/HTC

Zahvaljujući HTC BoomSound, HTC One M9 garantuje filmski realističan zvuk. Prepoznatljiv par prednjih zvučnika HTC One familije uređaja sada dolazi u spoju sa 5.1-kanalnom emulacijom Dolby Surround zvuka3.

HTC One M9 će biti dostupan u Srbiji od prve nedelje maja kod svih operatera, u dvotonskoj varijanti srebrne i roze-zlatne boje, jednotonskoj sivoj metalik boji i jednotonskoj zlatnoj boji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Mr.

    1. mart 2015 | 20:06

    Dobro pa ne lici ni na m7,ni na m8...sta li je bre tim ljudima da izbacuju nove modele koji 95% lice na prethodne...tako je i Samsung sad izbacio s6,koji je bar 90% po izgledu kao s5...imao sam s2 i s3,i kad su krenuli da kopiraju izgled,lepo predjem na g2,i sad na g3!

  • Pantic

    1. mart 2015 | 18:53

    Sto se mene licno tice, auto mora biti mercedes, muzika mora biti riblja corba, tel mora biti htc.

  • Demokrata

    1. mart 2015 | 19:09

    To se ceni, imam m8 sad ga menjam za m9.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA