Ovi saveti će vam pomoći da bateriju iPhone-a napunite duplo brže!

Ključ za brže punjenje iPhone-a je da uključite "Airplane" mod. Međutim, postoje još neke stvari koje će ubrzati punjenje

  • 0

Sigurno ste barem jednom bili u situaciji da vam je baterija iPhone-a prazna, a imate samo nekoliko minuta da je dopunite što je više moguće. Međutim, postoje nekoliko trikova koji će vam pomoći da za svega nekoliko minuta napunite bateriju na iPhone-u dovoljno da izdrži još nekoliko sati rada.

Prvo što možete da uradite jeste da uključite takozvani "Airplane" mod. Jeste da tada nećete moći da primate pozive i poruke, ali to je ključ za brzo punjenje iPhone-a. Dok je telefon u pomenutom modu on neće trošiti energiju na traženje boljeg signala mreže.

Ovih 10 aplikacija i opcija troši bateriju na vašem telefonu. Brzo to promenite!

Ukoliko vam se telefon nalazi u futroli, obavezno ga izvadite iz nje. Prema rečima Apple-a, baterija ni u jednom uređaju ne reaguje dobro na toplotu, a u futroli se telefon definitivno više greje.

Treća stvar koju možete da uradite, jeste da umesto standardnog punjača koji dolazi sa iPhone-om, koristite punjač iPad-a. Ovaj punjač će 40 odsto brže puniti vaš telefon.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: businessinsider.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA