OVAJ TABLET ĆE POŽELETI SVI: Stiže novi pristupačni Samsung Galaxy Tab A (FOTO)

Novi modeli južnokorejske kompanije imaju tanko kućište od 7,5mm koje je napravljeno od aluminijuma

  • 1

Novi modeli tableta kompanije Samsung pojavili su se u Rusiji. Reč je o Galaxy Tab A i A Plus modelima, koji pripadaju srednjoj klasi sa premium izradom. Oni su veoma slični Galaxy A3, A5 i A7 pametnim telefonima.

Galaxy Tab A i A Plus imaju veoma tanko kućište, svega 7,5mm, a sudeći po fotografijama koje je objavio ruski sajt "Hi-Tech mail", čini se da je kućište napravljeno od aluminijuma.

Kada je reč o specifikacijama, one su i više nego zadovoljavajuće za tablete ovog ranga.

Foto: hi-tech.mail.ru Foto: hi-tech.mail.ru

Samsung Galaxy Tab A dolazi u dva varijante, Wi-Fi i 3G, ima ekran od osam inča rezolucije 1024 x 768 (4:3 razmere), Qualcomm Snapdragon 410 procesor, 1.5 GB RAM-a i 16 GB memorije za skladištenje podataka. Kamera ima 5 MP, a baterija 4.200 mAh.

Kada je reč o većem modelu, Galaxy Tab A Plus, jedina razlika u odnosu na manjeg rođaka je u ekranu koji je dijagonale 9.7 inča, većoj količini RAM-a (2 GB) i bateriji od 6.000 mAh. Samsung Galaxy Tab A Plus takođe ima S-Pen stylus (olovku).

Foto: hi-tech.mail.ru Foto: hi-tech.mail.ru

Novi tableti južnokorejskog giganta bi na tržištu mogli da se pojave već u maju, a očekivana cena je između 199 i 349 dolara, u zavisnosti od modela.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TheSooN

    18. mart 2015 | 23:45

    Imam Samsung Tab 3 uz'o ga pre godinu dana,iskreno uopste ga i ne koristim pored telefona koji je za 2 inca manji od njega sa 10 puta boljim perfomansama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA