FACEBOOK NAM DAJE PO 10 EVRA: Evo kako da dobijete novac, ako imate pravi profil!

Naime, Facebook će svim svojim korisnicima pokloniti 10 evra kao mali znak pažnje. Verujte da ovaj novac za kompaniju kao što je Facebook ne predstavlja ništa, a mnogima će i te kako dobro doći. Zato, ako danas u toku dana dobijete mail sa porukom da ste osvojili novac nemojte ga brisati

  • 19

Facebook je najpopularnija društvena mreža, i na mesečnom nivou ima čak milijardu i 390 miliona korisnika, što je više čak i od Kine, najmnogoljudnije zemlje na svetu. Povodom toga čuvena kompanija rešila je da sve svoje korisnike obraduje simboličnim poklonom.

APPLE BESPLATNO DELI IPHONE U SRBIJI: Evo gde možete da ih dobijete!

Naime, Facebook će svim svojim korisnicima pokloniti 10 evra kao mali znak pažnje. Verujte da ovaj novac za kompaniju kao što je Facebook ne predstavlja ništa, a mnogima će i te kako dobro doći. Zato, ako danas u toku dana dobijete mail sa porukom da ste osvojili novac, nemojte ga brisati.

Međutim, za građane naše zemlje procedura za dobijanje ovog poklona je malo zakomplikovana s obzirom da nismo u Evropskoj uniji, ali nagrada nije nedostižna.

Pre svega, potrebno je da otvorite račun u Irskoj (zemlji koja ima najmanji porez u Evropi), a najlakše je da to uradite putem interneta. Sledeća stvar koju ćete morati da uradite jeste da popunite mali formular koji će se uskoro pojaviti na vašem "news feedu".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Popunjavanje formulara je NEOPHODNO kako bi Facebook utvrdio da se zaista radi o realnoj osobi. Od vas će se tražiti da date informacije o adresi stanovanja, ličnoj karti, broju računa u banci, broju telefona...

Ukoliko ste mislili da napravite više lažnih profila kako biste prikupili što više novca, znajte da to neće biti moguće jer će Facebook svaku osobu koja je popunila formular zvati da traži potvrdu identiteta.

Nakon popunjavanja formulara očekujte poziv operatora kompanije Facebook. Na svu sreću, nije potrebno da znate engleski jer će operateri koji će obavljati razgovor sa vama znati srpski, odnosno hrvatski jezik, što je odlično s obzirom na to da veliki broj ljudi u Srbiji ne govori engleski.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Tokom razgovora od vas će se tražiti da potvrdite informacije koje ste uneli u prethodno popunjenom formularu. Na samom kraju razgovora Facebook će vam reći kada će poklon od 10 evra leći na vaš račun.

Facebook će sa deljenjem poklona početi od 1. aprila, a očekuje se da svi korisnici 10 evra dobiju do kraja godine.

(A. Prilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AlexKing2

    1. april 2015 | 17:09

    Aprilililili,pa provali se :) Ali bas ste se lepo setili za 10 EURO :D

  • Realista

    1. april 2015 | 18:12

    Ima preko milijardu profila od kojih je sigurno 200 000 000 pravih ljudi... Bas bi neki FACEBOOK davao 10 eura tim ljudima... Pa ni oni ne s*ru pare... Prije bih rekao da je to radi 1. Aprila...

  • biva

    1. april 2015 | 17:02

    aprililililil

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA