POPUSTI U KEMBRIDŽ GIMNAZIJI: Svima je dostupna!

Gimnazija koja pripada porodici Kembridž obrazovnih ustanova garantuje vrhunski kvalitet obrazovanja svakom učeniku

  • 0

Pred roditeljima koji ove godine upisuju svoje dete u srednju školu nalaze se brojne dileme ‒ da li upisati gimnaziju, da li odabrati prirodni ili društveni smer, da li da to bude privatna i državna škola? A ovo su samo neke od njih. Ipak, postoji pitanje koje dolazi pre svih ovih pitanja, a koje bi svaki roditelj trebalo sebi da postavi ‒ kakav je kvalitet obrazovanja koje će moje dete dobiti u srednjoj školi?

Gimnazija je priprema za ozbiljne studije koje očekuju vaše dete. Zato je važno da znanje koje će vaše dete steći u gimnaziji bude savremeno, međunarodno priznato, da nastava bude podržana modernim nastavnim sredstvima i da učenik bude u njenom fokusu. Najbolji garant vrhunskog kvaliteta obrazovanja je svakako Univerzitet u Kembridžu. Gimnazija koja radi po ovlašćenju i programu ovog svetski poznatog univerziteta je jedina koja vašem detetu provereno pruža najsavremenije i najkvalitetnije obrazovanje koje je priznato svuda u svetu.

Zbog čega je Kembridž diploma važna?

Kembridž diploma srednje škole, koja je sada dostupna i u Srbiji, omogućava vašem detetu prohodnost na putu ka bilo kom univerzitetu u svetu. Gimnazija koja pripada porodici Kembridž obrazovnih ustanova garantuje vrhunski kvalitet obrazovanja svakom učeniku. Osim prepoznatljivosti i prohodnosti na putu ka svetskim univerzitetima, gimnazija koja radi po programu Kembridža omogućava vašem detetu da radi u učionici koja je opremljena najnovijom tehnologijom i nastavnim sredstvima, kao što su tableti, elektronske sveske, interaktivne table, a sve to u funkciji najsavremenije metodike nastave.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ko sebi može da priušti školovanje u gimnaziji koja ima ovlašćenje Univerziteta u Kembridžu?

Iako kod nas vlada ubeđenje da su privatne gimnazije rezervisane samo za imućne ljude, to je samo još jedna od predrasuda kada je u pitanju obrazovanje. Prirodno je da svaki roditelj želi najbolje za svoje dete, a kada je reč o školovanju, gimnazija koja radi po programu i ovlašćenju Univerziteta u Kembridžu pruža najbolji kvalitet obrazovanja.

Zahvaljujući posebnim pogodnostima i popustima za upis u prvi razred, Savremena gimnazija koja radi po ovlašćenju i programu Univerziteta u Kembridžu sada je dostupna i vama. Svaka porodica sa prosečnim primanjima sada svom detetu može da omogući školovanje u gimnaziji sa najsavremenijom nastavom u Srbiji, koja donosi Kembridž diplomu. Vaše dete zaslužuje najbolje obrazovanje, a ono je sada postalo dostupno i vama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA