Kompanija zaslužna za švajcarski nož sprema pametni sat!

- Tražimo mogućnost da proširimo funkcije naših satova, s tom razlikom da časovnik treba da ima dug vek trajanja u odnosu na mobilni telefon ili računar - rekao je prvi čovek Victorinoxa

  • 2

Švajcarska industrijska grupacija Victorinox, poznata po svojim višenamenskim džepnim nožićima, planira da do početka sledeće godine predstavi pametni sat, koji se može povezati na razne sisteme, saopštio je njen izvršni direktor, Karl Elsener.

- Naš koncept je nešto približno pametnom časovniku - rekao je Elsener u telefonskoj izjavi Rojtersu, potvrđujući informacije lokalne štampe.

Elsener, čiji je pradeda osnovao Victorinox 1884. godine, naveo je za list AZ da će njegova kompanija predstaviti pametni sat krajem ove godine ili najkasnije početkom 2016. godine.

- Tražimo mogućnost da proširimo funkcije naših satova, s tom razlikom da časovnik treba da ima dug vek trajanja u odnosu na mobilni telefon ili računar - rekao je prvi čovek Victorinoxa.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA